Irini një nga astrologet dhe supersticiozet e e njohura ka hedhur në rrjetet e saj sociale një koment të gjatë lidhur me vizitën e bujshme të Kryministrit Rama në Greqi. Ajo lavdëron punën e Ramës dhe vlerëson impenjimin e Kryeministrit në mbrojtjen e shqiptarëve të Greqisë. Ajo veçon pikat e dobta që kanë shoqëruar shqiptarët në vite dhe së fundmi rritjen e vlerësimit të statusit të tyre në emigracion.

Irini nga ana tjetër ka kritikuar dhe Berishën për akuzat e pavërteta që ai ka bërë ndaj Ramës.

Ajo shprehet se shqiptarët në Greqi u larguan kur Berisha ishte në pushtet.