Ditën e sotme, Mariana dhe Dijonisi kanë biseduar së bashku lidhur me fermeren më të re, Himena.

Mariana tregoi se gjatë një diskutimi me Himenën mbi jetën personale, kjo e fundit i tha që aktualisht nuk është në një lidhje dashurie duke e ‘ngacmuar’ paska Dijonisin pasi dhe ky i fundit ka deklaruar se nuk është në një lidhje dashurie.

Pjesë nga biseda:

Mariana: E pyeta Menën nëse ajo është në një lidhje, nëse ka të dashur apo është beqare. Më tha se është beqare.

Dijonisi: Uroj që të gjejë burrë.

Mariana: Po patjetër, kismet Zotit, janë të mira.