Ndërkohë që Kuvendi miratoi sot një rezolutë antikorrupsion që nuk u mbështet nga opozita por ka marrë bekimin e SHBA-BE pas propozimit nga Edi Rama, në mëndje të vijnë modelet e korrupsionit që sulmojnë drejtësinë me emër dhe vazhdimisht.

Më poshtë po u sjellim një video virale që po qarkullon në rrjet ku tregohet qartë raporti i Sali Berishës me ata që luftojnë korrupsionin. Video nuk ka nevojë pë fjalë.