Italia dyfishon shifrat, Barrela gjen rrjetën për ‘të kaltrit’. Shqipëria do të luaj me Italinë në ndeshjen e saj të parë, për tu pasuar më pas me kombëtaren kroate dhe me atë spanjolle.