Ilnisa dhe Meritoni duket se janë më të lumtur se kurrë, duke shijuar tashmë jashtë shtëpisë së Big Brother dashurinë e tyre. Gazetarja ka publikuar një foto të re me të dashurin e saj, teksa ai e puth në faqe.