Rea Xhillari thjeshtra e Kryeministri Rama ka denoncuar ditën e sotme Kryetarin e PD Sali Berisha, 6 deputetët të opozitës dhe një media shumë pranë familjes së ish-Kryeministrit që mbahet prej muajsh në arrest shtëpie për korrupsion.

Padia Rea xhillariXhillari e ka bërë kërkesë padi për akuzat politike të cilat i ka quajtur shpifje. Më poshtë do të gjeni padinë e plotë ekskluzivisht për Lexo.al.