Në gjykatën e Posaçme ka nisur procesi gjyqësor ndaj ish-ministrit të Mbrojtjes, Fatmir Mediu.

Mësohet se këtë të mërkurë janë thirrur pesë ekspertë për të dhënë sqarime mbi aktin e ekspertimit ekonomiko-financiar.

Eskpertët e thirrur janë Bexhed Zeqiri, Ymer Stafa, Rasim Metallari, Latif Çela dhe Mondi Hoxha.