Rusia lëshoi ​​20 dronë dhe pesë raketa në Ukrainë gjatë natë, duke vrarë dy persona në rajonin e Odessa, duke dëmtuar infrastrukturën portuale dhe duke goditur një objekt energjetik në veriperëndim.

Një anije dëmtua gjithashtu për shkak të sulmit të ushtrisë ruse në infrastrukturën e portit.
Sipas prokurorisë dy persona kanë mbetur të vdekur dhe një punonjës i portit është plagosur. Rusia lëshoi ​​20 dronë dhe pesë raketa në Ukrainë gjatë natë, duke vrarë dy persona në rajonin e Odessa, duke dëmtuar infrastrukturën portuale dhe duke goditur një objekt energjetik në veriperëndim.