Dinakëria është arma e tyre më e mirë dhe me këtë ato arrijnë të kthejnë madje edhe situatën më të pafavorshme në avantazhin e tyre. Në të njëjtën kohë ato janë njerëzit më të vështirë për tu kuptuar por edhe më intriguesit. Le ti zbulojmë së bashku:

Binjakët

Një shenjë komplekse e Binjakëve, të cilën ne e gjejmë ndër shenjat më të mprehta të Zodiakut për aftësinë e tij të lindur për të rrezatuar rreziqe dhe për të udhëhequr gjërat dhe njerëzit aty ku ata duan. Që Binjakët është një shenjë manipuluese nuk mund të mohohet, edhe nëse nuk është gjithmonë dhe vetëm i animuar nga qëllime delikate ose egoiste. Ndonjëherë ai përdor dinakërinë e tij për të kursyer situata që përfshijnë njerëz të tjerë.

Luani

Mbreti i pyllit është gjithashtu mbreti i mashtrimeve. Një shenjë që pavarësisht gjithçkaje nuk e përdor këtë veçanti për të bërë dëm ose për të shmangur përgjegjësitë e tij. Luani është një shenjë fisnike dhe mbetet i tillë, por kur dikush përpiqet ta mashtrojë, manifestohet dinakëria e tij. Ai arrin të demaskojë qëllimet e kundërshtarit të tij dhe ta rrahë në terrenin e tij.

Shigjetari

Shigjetari është me të vërtetë i jashtëzakonshëm. Dhe e jashtëzakonshmja e tij është aftësia për të manovruar pothuajse të gjitha situatat në avantazhin e vetë. Një shenjë që menaxhon, me një shenjë të dukshme, për t’i bërë të tjerët të besojnë gjithçka që dëshirojnë. Ai ka aftësinë të dijë se si të dozojë fjalët dhe veprimet, të marrë reagimet që dëshiron, të ndikojë në mendime dhe vendime.

Akrepi

Dhe përfundon renditjen tonë të shenjave më mahnitëse të Zodiakut Akrepi. Dinakëria e tij është e llojit më të rrezikshme. Hesht. Akrepi duket dhe hesht. Ai mbledh informacion, i përpunon me shpejtësinë e dritës. Ai do t’i përdorë ato në rastin e parë të dobishme me taktikën e tij të pagabueshme. Është e panevojshme të përpiqesh të fshehësh diçka prej tij ose të përpiqesh ta marrësh nga fundi.