Kontrolle të rrepta të policive vendore në rrethe. Masa të tilla janë evidentuar në Berat e në Fier mbrëmjen e sotme dhe ditët e fundit dhe janë raportuar nga “BalkanWeb” orët e fundit, e me sa duket bëhet fjalë për një operacion në rang kombëtar.

KONTROLLET BERAT

Gazetarja Dorjana Bezat duke iu referuar burimeve, raportoi për “BalkanWeb” se Drejtoria kriminale në policinë e Shtetit në bashkëpunim me drejtoritë vendore kanë nisur një operacion në mbarë vendin për mjetet luksoze dhe mjetet e blinduara dhe për subjektet që preken nga akti normativ anti-KÇK.

Në qytete të ndryshme janë ngritur pika kontrolli që verifikojnë këto mjete.

KONTROLLET FIER