Dita e sot, 2 shkurt 2020, është e veçantë jo vetëm për numrat e bukur me dysha, jo vetëm për faktin se këto data konsiderohen si me fat, por edhe sepse e lexon nga e djathta në të majtë, apo nga e majta në të djathtë lexohet njësoj.

Këto numra quhen palindroma dhe data të tilla vijnë 366 herë në 10 mijë vjet.Për të pasur një datë si kjo e nesërmja duhet të presim datën e largët 29.02. 2092.Sipas Corriere Della Sera, numërimi i tillë i datave kalendarike daton që prej disa shekujsh para Krishtit.Kështu që, shijojeni ditën e nesërme.