Kryeministri Edi Rama foli sot ashpër ndaj disa gjyqtarëve që po lirojnë nga qelitë ‘të fortë’.Ai tha se një gjyqtare pa tru, pa sy dhe pa zemër ka liruar një monstër nga qelia.

“Këta janë gjyqtarë dhe prokurorë që e dinë se s’do ta kalojnë kurrë vetingun. Por në mos sot, nesër, po vjen koha të përgjigjen të gjithë. Edhe ata të fortë që kanë vënë pasuri me gjakun e shokëve të tuaj të vrarë” – tha Rama në repartin RENEA.