Që prej tërmetit të 26 nëntorit, që la pas jetë të humbura njerëzish dhe dëme kolosale materiale, kryeministri Rama ka shpeshtuar rastet e publikimit të citimeve nxjerrë nga librat e shenjtë Bibla dhe Kurani’.

Ditën e sotme kreu i ekzekutivit ka zgjedhur ta nisë ditën me publikimin e një citimi të shenjtë teksa shkruan: Zoti është i drejtë e drejtësinë e ka për zemër: të drejtët do ta shikojnë fytyrën e tij. (Lexo.al)