Mesude vendos të hakmerret ndaj Nazanit por pendohet. Xhemre nuk pranon të largohet nga jetimorja dhe të jetojë me hallën e saj. Toprakut i del gënjeshtra.

Kader i merr leje Sedatit dhe e çon Derinin në park. Banu rrëmben Derinin. Kader ndihet fajtore që i besoi të ëmës ndërsa Sedat shqetësohet për të bijën.

Banu duke mos patur asnjë rrugëzgjidhje e çon Derinin tek Sedati. Derin i kërkon të atit të bashkohet me Banun dhe të jetojnë së bashku.

Ai debaton me të atin dhe nuk e pranon dot në shtëpi. Halla e Xhemres bën një marrëveshje me Nazanin. Songyl, Ejlyl dhe Xhemre i kthejnë buzëqeshjen Kaderit./revistawho