Në emisionin “E diell” sot u fol mbi temën “Të jetosh me vjehrrën/ vjehrrin”.

Lidhur me këtë temë drejtuesi i debatit Edi Manushi, pyeti Inën, e cila njihet nga publiku për pjesëmarrjen e saj në “Përputhen”.

Ajo iu përgjigj shumë sinqerisht kësaj pyetje, duke thënë se jo, pasi ajo dëshiron privatësi në një jetë në çift për, të qenë më të lirshëm dhe për të plotësuar të gjitha nevojat që mund të ketë. Një ndër to ishte dhe të bërit seks në kuzhinë me bashkëshortin.

Ina: A do të jetoja me vjehrrën? Nuk besoj që po. Ngaqë jam një person që e vlerësoj shumë pavarësinë time dhe jam mësuar që të jem vetëm. Shikoj diçka të keqe në momentin që unë dua ta shijoj pjesën e martesës pa fëmijë, me mbathje në shtëpi duke bërë seks në kuzhinë, etj etj.

Garciano: Të drejt ka se në fakt e dëshiron robi këtë.

Edi Manushi: Për arsye kaq vulgare do të flakshe vjehrrën nga shtëpia.

Ervin Kurti: Mund ta bëj njeriu këtë edhe kur vjehrra është në gjumë.

Ina: Mund të vij bashkëshorti im tek shtëpia ime.

Edi Manushi: Mirë të jetonte ai me mamanë tënde dhe të jetonte ai me vjehrrën.

Ina: Por as mamanë time nuk do ta doja në shtëpi.

Edi Manushi: Ti nuk do të doje në shtëpi të jetoje me të tjerë.

Ina: Do të doja të isha unë me burrin tim dhe në të ardhmen unë me burrin tim dhe fëmijët e mi.