Sali Berisha ka bërë bilancin e protestës së djeshme. Ai thotë se presidenti Ilir Meta mundi të mbledhë 500 mijë njerëz në shesh. “Populli i vendosur te mbroj kushtetuten dhe te permbyse nar koshtetin dhe puç in e tij! Nderim te madh 500.000 qytetareve qe i dolen zot kushtetutes ne Tirane dhe i futen tme rrin ne shpirt dhe lepurin ne bark nar koshtetit dhe kreut te tij pu çistit Edvin Mafise. Rama ik! Fitore! sb”