Para pak ditësh këngëtarja Xhesika Polo hu mbi të ëmën nga një sëm undje e rën dë, nga e cila vua nte prej kohësh. Së fundmi këngëtarja i ka dedikuar një shkrim pr ekës të ndj erës, të cilin e ka shpërndarë në profilin e saj të Instagramit. Xhesika e ka falenderuar të ëmën për gjithçka ka bërë për të dhe familjen. Shkrimi i saj shumë i ndjerë, i ka pre kur padyshim të gjithë.