Ndonëse një pjesë e mirë aktivitetesh i janë rikthyer sot punës, një numër tjetër i konsiderueshëm vijon të mbetet i mbyllur.

Rreth 55 lloje biznesesh të tjera ku përfshihen:Tregtia me pakicë e pajisjeve sportive në dyqane të specializuara; Tregtia me pakicë e lojrave dhe lodrave në dyqane të specializuara; Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara; Tregtia me pakicë e këpuceve dhe artikujve prej lëkure në dyqane të speciallzuara; Tregtia me pakice e luleve, bimëve, farave, plehëruesve, kafsheve të shtëpise dhe ushqimit të tyre në dyqane të specializuara; Tregtia me pakicë e oreve dhe bizhuterive në dyqane të specializuara; Tregtia me pakicë e pajisjeve të telekomunikacionit në dyqane të specializuar; Tregtia me pakice e pajisjeve audio dhe video në dyqane të specializuar; Tregtia me pakicë e mobiljeve, pajisjeve të ndriçimit etj, vijojnë të jenë të mbyllura.

Kësaj liste i shtohen edhe kafenetë, baret, restorantet, të cilat renditur si kategoria e funditqë do të hapen. Shkollat, kopeshtet, çerdhet vijojnë të jenë të mbyllura ashtu si edhe transporti. Taksitë janë ende të pezulluara ashtu si edhe autobuzat për qytetarët apo transporti ajror.

Klinikat dentare, palestrat, sallonet e bukurisë dhe estetikat gjithashtu, duke qenë se konsiderohen me risk të mesëm/lart për përhapjen e koronavirusit.

Më poshtë, do të gjeni listën e plotë të 55 aktiviteteve që vazhdojnë të jenë të mbyllura.