Kërkesa e Messi për t’u larguar nga Barcelona ka aktivizuar edhe ish bashkëlojtarë të Messi që kërkojnë që ai të vije tek skuadrat e tyre. I fundit është Neymar. Su lmuesi i PSG duke foluar për emisionin The Transfer Shoë ka shpreh dëshirën që Lionel Messi të nënshkruajë me Paris Saint-Germain.

Messi dhe Neymar kanë folur në fillim të kësaj jave. PSG ende nuk ka bërë ndonjë ofertë për të nënshkruar me sulmuesin pasi që janë duke u ruajtur shkaku i feri playit financiar të UEFA për shkak të taksave në Francë.