E keni pyetur veten se çfarë bëjnë njerëzit e suksesshëm? Nisur nga përvoja e tyre, 5 janë zakonet më të shpeshta.

I lënë gjërat të kalojnë/ Meditimi është një teknikë e shkëlqyer për të mësuar, për të mbajtur mendjen tuaj të përqendruar në të tashmen.

Nuk përpiqen të kënaqin të gjithë/ Ju nuk duhet të jeni mik i të gjithëve. Është koha për të filluar ndërtimin e një rrjeti shoqëror që do të krijojë një bazë për karrierën tuaj.

Kujdesen për shëndetin e tyre/ Kujdesja për trupin tuaj është një përpjekje me vlerë. Pas çdo viti që kalon, bëhet më e vështirë për të filluar një regjim të qëndrueshëm stërvitjeje, dhe më e vështirë akoma të marrim veten nga një natë e vonë ku e kemi kaluar duke pirë.

Kursejnë/ Sipas një sondazhi bankar rezulton se 69% e atyre që janë mes moshës 18-29 vjeç nuk kanë asnjë kursim.

Mësojnë të menaxhojnë kohën e tyre/ Kur sapo nis karrierën është e vështirë që të sistemosh programin ditor për një produktivitet maksimal. Një mënyrë e mirë është vendosja e afateve për realizimin e punëve që po bën dhe evitimin e marrjeve të shumë përgjegjësive njëherësh.