Perceptimi, supozimet, intuita dhe gjykimi janë të rëndësishëme pasi mund t’ju ndihmojë të njihni më shumë personalitetin tuaj. Në ditët e sotme ka shumë teste të tilla, e vetmja gjë që duhet të bëni është t’i përgjigjeni pyetjes pasi të shikoni foton. Nuk duhet të jeni të vëmendshëm, thjesht shikoni dhe na tregoni përgjigjen tuaj. Sa kuaj shihni? Një kalë

Nëse shihni vetëm një kalë, nuk jeni shumë i vëmendshëm dhe i shikoni shumicën e gjërave nga sipërfaqja. Ju në të vërtetë nuk shqetësoheni për gjërat e vogla dhe jeni nga ata njerëz që marrin vendime shpejt . Ju besoni se të gjithë jemi të lidhur dhe gjithçka është pjesë e një tërësie më të madhe që ju bën të kuptoni forcën e punës në ekip. Besoni në unitet dhe kjo ju bën një lojtar skuadre dhe një drejtues të mirë. 5 deri në 10 kuaj

Nëse jeni në gjendje të shihni nga 5 deri në 10 kuaj, atëherë jeni një person që i merrni gjërat seriozisht dhe në çdo situatë përpiqeni të jepni më të mirën tuaj . Ju jeni një perfeksionist , jeni shumë i arsyeshëm dhe gjithmonë jeni të përqendruar në detyrat tuaja. Vështirë se keni ndonjë vështirësi në arritjen e qëllimeve që i keni vendosur vetes. Sidoqoftë, nganjëherë mund të jesh paksa i ngathët, megjithëse në të vërtetë nuk shkon dorë për dore me personin tënd perfeksionist. Por është në rregull të jesh i tillë ndonjëherë dhe këtë fakt mund ta kuptosh tashmë. 11 kuaj ose më shumë

Nëse mund të shihni 11 kuaj ose më shumë, atëherë jeni një person shumë i vëmendshëm dhe i hollësishëm . Ju keni aftësinë të perceptoni shumë gjëra që njerëzit e tjerë thjesht nuk munden. Kur keni një punë për të bërë, zakonisht i shkoni asaj plotësisht deri në fund pa humbur asnjë detaj në mënyrë që të arrini përsosmërinë. Ju siguroheni që gjithçka është ashtu si e dëshironi dhe që zakonisht bën që të mbeteni prapa. Ju pëlqen t’i bëni gjërat në një mënyrë metodike duke ndjekur një procedurë ose një grup udhëzimesh. Zakonisht merrni rezultatet më të mira nga përsosmëria juaj. Por mbani mend vëmendja juaj në detaje mund të përdoret në situata të tjera, ne do t’ju lejojmë të kuptoni se cilat janë ato. Ju nuk jeni një person i cili është i kënaqur me një “Po”, dhe besoni të shkoni përtej tij. Këmbëngulja dhe dëshira juaj për përsosmëri zakonisht ju bën të pasigurt për rezultatet . Ne ju këshillojmë që të ecni me rrjedhën dhe të mos i merrni gjërat shumë seriozisht.