Me rastin e 108-vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë, janë bërë shumë surpriza nga qytetarët në Shqipëri, Kosovë, por edhe në diasporë.

“Balkanweb” raporton se një surprizë për këtë ditë mjaft të rëndësishme për kombin tonë e kanë dhënë edhe të pasionuarit pas kuajve dhe jeep-ave.Ata kanë kaluar përmes qytetit të Fierit, të mbuluar me flamuj kombëtar dhe veshje tradicionale shqiptare.