Ndërsa ankthi mund të jetë një çështje serioze e shëndetit mendor dhe ai mund të prekë këdo në çdo kohë, mund të ketë disa shenja të zodiakut të cilët kanë më shumë gjasa të kenë shqetësime sesa të tjerët. Kjo mund të jetë pjesërisht për shkak të tipareve të tyre të personalitetit. Por e dini cilat janë shenjat e horoskopit që janë më të prirura të kenë probleme me ankthin?

1. Gaforrja/ Gaforrja është një nga shenjat më të ndjeshme të zodiakut. Ajo është më e sunduar nga Hëna, e cila është planeti i emocioneve tona, thotë astrologia Molly Cardinal. Të lindurit e shenjës së Gaforres shqetësohen edhe për gjënë më të vogël, humbin otruan shpejt dhe kalojnë në gjendje ankthi. Kanë nevojë të marrin një moment nga jeta e tyre dhe të pyesin veten nëse vërtetë gjërat janë aq keq, apo thjesht është imagjinata e tyre.

2. Virgjëresha/ Si një shenjë e sunduar nga Mërkuri, Virgjëresha vazhdimisht vëzhgon, duke marrë detaje dhe duke kërkuar përsosmëri. Jo çdo detaj duhet të adresohet dhe të fiksohet në minutë dhe ka bukurinë e vetë edhe evolucioni i ngadaltë i përmirësimit. Me fjalë të tjera, duke ngadalësuar qëllimisht dhe duke mësuar si të liroheni, ato mund të ndihen më pak në ankth.

3. Ujori/ Në vend që të vendosen në “botën reale”, Ujorët shpesh fokusohen tek e ardhmja. Ata kanë vështirësi për të shkundur gjërat, dhe kur kaloni shumë kohë duke menduar për një gjë, kjo mund të krijojë ankth, sepse kjo do të thotë humbje e kontaktit me idetë origjinale dhe çdo ndjenjë se si t’i përmbushni ato.