Një thashethem që kemi dëgjuar disa herë tani është se diapazoni i iPhone 13 do të ketë një nivel më të vogël dhe tani po e dëgjojmë përsëri, së bashku me informacionin mbi kamerën dhe modelin. Sipas “raporteve të industrisë” të theksuara nga DigiTimes, diapazoni i iPhone 13 do të kombinojë kamerën infra të kuqe dhe projektorin e pikave në një modul të vetëm në pjesën e përparme, duke lejuar kështu një nivel më të vogël se sa do të gjeni në gamën e iPhone 12.

Këta telefona të ardhshëm me sa duket do të quhen iPhone 12S (në vend se iPhone 13) dhe do të kenë një dizajn të ngjashëm me gamën e iPhone 12, i kompletuar me buzë të sheshta. Për më tepër, të katër modelet me sa duket do të kenë një skaner LiDAR, i cili është një tipar që aktualisht gjendet vetëm në modelet Pro.

Edhe kjo është diçka që është përfolur më parë . Më në fund, madhësia e lentes kryesore në iPhone 13 Pro dhe iPhone 13 Pro Max me sa duket do të rritet, gjë që duhet të përmirësojë më tej aftësitë e tyre të fotografisë. Ne gjithsesi do t’i merrnim të gjitha këto me një dozë skepticizmi. Sepse është herët për thashethemet për iPhone 13, dhe ndërsa DigiTimes ka qasje në burimet e zinxhirit të furnizimit, nuk është gjithmonë e saktë kur bëhet fjalë për rrjedhjet e Apple.