Prej disa ditësh vendi është karakterizuar me mot të mirë dhe temperatura të larta, tipike të muajve të pranverës. Në prang të fundjavës, njerëzit kërkojnë një vend për të pushuar.

Dhe moti këtë fundjavë do të jetë në favor, pasi temperaturat do jenë sërish të larta. Madje në bregdet parashikohet që termometri të shënojë 21 gradë. Por, secili duhet të ketë kujdes dhe të respektojë masat për të parandaluar transmetimin e koronavirusit.