Kryeministri i vendit, Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me një video nga Rrësheni.

Ai ka treguar se si e gjeti zonën dhe ndryshimet që bëri PS-ja gjatë 8 viteve në krye të vendit për qytetarët e Rrëshenit. Ai gjithashtu ka ironizuar komentet se PS nuk ka bërë asgjë për vendin gjatë qeverisjes duke thënë “sipas disave këtu, nuk kemi ba kurrgja hiç, madje ka qenë shumë më mirë deri para 7 vjetësh”.

“MIRËMËNGJES dhe me kryeqendrën e Mirditës, Rrëshenin, për të vazhduar me veriun ku sipas disave këtu, nuk kemi ba kurrgja hiç, madje ka qenë shumë më mirë deri para 7 vjetësh, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.