Murati dhe Sindi kanë zhvilluar takimin 4 minutësh në studio ku kanë folur për përplasjet e Sindit me Julin dhe për refuzimin që i bëri Murati –Sarës. Duket se Sindi ishte bërë xheloze dhe e pyeste vazhdimisht nëse i pëlqente Sara dhe Murati e pohonte pëlqimin për të, gjë që bëri Sindin të reagonte. Murati: Ose të ka marrë malli shumë për mua ose ke diçka për të thënë. Sindi: Kam diçka për të thënë. Murati: Mezi po pres. Sindi: Më bëri përshtypje dhe doja ta diskutoja me ty është Prime. Pothuajse të gjithë djemtë duan të flisnin, ti the se nuk e dije se cfarë po ndodhte. A e kuptove se çfarë po ndodhte?

Murati: Po. Sindi: Ti ke thënë se nuk të pëlqen ana agresive e imja? Murati: Po, por në Prime nuk ishe me nerva. Sindi: U habite nga reagimi im? Murati: Po, u habita pak. Sindi: Ndryshon në njëfarë mënyrë gjykimi që ke për mua? Murati: Jo, s’ka lidhje fare. Sindi: Kam parë që refuzove dhe takimin me Sarën? Murati: E refuzova se më zgjodhi pas 3-4 e ku e di sa njerëzve. Sindi: Nëse do të zgjidhje të parin, do e pranoje? Murati: Po. Më tha pas dy emrave, prandaj e refuzove. Sindi: Po Sara të pëlqen? Murati: Po, e bukur si pamje. Sindi: Po mirë më shiko mua se po flet me mua. Murati: Domethënë do dilje? Sindi: Po. Murati: Do mërziteshe ti? Sindi: Nuk do më vinte dhe aq mirë.