Tirana International Airport konfirmoi 20 fluturime për nesër, 29 mars 2021. Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës (TIA) u bën thirrje pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës, ndërkohë që thekson se maskat janë të detyrueshme. Po ashtu, TIA njofton se lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit e BE-së dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhëtimit sipas vendeve pritëse.

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e hënë janë: Air Serbia – Tiranë – Stamboll dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim Albawings – Tiranë – Bolonja dhe kthim Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim Albawings – Tiranë – Bari dhe kthim Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim Pegasus – Tiranë – Athinë dhe kthim Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Venecia dhe kthim TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim Albawings – Tiranë – Piza dhe kthimWizz Air – Tiranë – Karlsruhe dhe kthim Air Albania – Tiranë – Verona dhe kthim Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim