iPhone SE 3, iPad, AirPods 3 dhe AirTags do të ishin ndër lançimet e gjigantit të teknologjisë. Marsi ka gjithçka që të bëhet një muaj i lansimeve të shkëlqyera në Apple. Kompania do të planifikonte një ngjarje në internet më 23 mars, sipas analistëve të njohur për marrjen e informacionit të duhur për gjigantin e teknologjisë. Për momentin, asnjë ftesë nuk ka arritur, por pritet që Apple të paraqesë një version të rinovuar të telefonit iPhone SE dhe të rinovojë tabletët iPad.

Përveç kësaj, pajisje si AirTags, AirPods dhe Apple TV priten gjithashtu në këtë lansim të mundshëm. Më parë, data e konsideruar ishte 16 mars, por shpejt u mohua nga një ekspert i Bloomberg, transmeton Telegrafi.

Pajisjet iPad Pro dhe iPad Mini janë dy nga ato që priten në lansimin e mundshëm të datës 23. Versioni i ri i iPad Pro duhet të paraqitet në tremujorin e parë të vitit 2021, me specifikime të tilla si një ekran pak më i madh se gjenerata e mëparshme dhe panel mini-LED. Edhe pse dizajni nuk pritet të ketë shumë ndryshime, pajisja e ardhshme mund të përfshijë procesorin A14 Bionic.

Ka akoma vend për thashetheme në lidhje me një version më themelor të kufjeve që mund të zëvendësojnë ato aktuale. Një pajisje tjetër e hapur që mund të shfaqet më vonë këtë vit (ose jo) është Apple TV i ri. Raportet në qarkullim tregojnë projekte për rinovimin e pajisjes, e cila i jep funksione inteligjente çdo televizori.

Së fundmi, iPhone SE i gjeneratës së tretë citohet gjithashtu në spekulime rreth lansimeve të mundshme në mars. Për disa, telefoni do të lansohej vetëm në prill, por ka ende analistë që besojnë se shohin gjeneratën e tretë të iPhone SE vetëm në 2022.