Ujori-Ujori, ju pëlqeni të përjetoni gjëra të reja në të gjitha sferat e jetës. Ju gjithashtu pëlqeni të merrni përsipër përgjegjësi të shumta, sepse kjo ndihmon në rritjen e vetëvlerësimit tuaj! Ju jeni punëtor dhe shkoni me ritmin tuaj, por nuk i shmangeni punës me të tjerët dhe pranimit të ndihmës që mund të merrni.Kini kujdes, do të mërziteni lehtë nëse ju jepen detyra të së njëjtës natyrë ditë pas dite.

Binjakët-Binjakët janë shenja më komunikuese e grupit. Ju mund të përshtateni me shumë cilësime dhe të bëni mire një pyetësor. Ashtu si Ujori, mendja juaj është në lëvizje 24/7 dhe ka nevojë për stimulim të vazhdueshëm. Ju pëlqen të takoni njerëz të rinj në vendin e punës dhe jeni të shkëlqyeshëm në punën në ekipe.

Peshorja-Të gjithë në zyrë e duan këtë shenjë për shkak të sharmit dhe gjallërisë së saj.Peshorja është vazhdimisht në kërkim të ekuilibrit në jetë, dhe kjo mund të transferohet mirë në vendin e punës.Edhe pse tejet të pavendosur, Peshoret janë shumë krijues dhe mund të tejkalojnë çdo pritje që u imponohet atyre.