Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur një këngë të njohur me të cilën identifikohet qyteti i Elbasanit për të uruar qytetarët për Ditën e Verës.

Një zgjedhje për të kujtuar me sa duket dhe origjinën e kësaj feste zyrtare në Shqipëri që nisi nga Elbasani. “Gëzuar Ditën e Verës”, shkruan Rama.