Dashi dhe Peshorja-Peshoret janë paqeruajtës, ndërsa shenjat që i përkasin Dashit nuk e kanë problem t’i tregojnë mendimet e tyre, edhe pse e dinë se mund të shkaktojnë konflikte. Kjo marrëdhënie ka gjithçka që të jetë shumë e ndërlikuar, por e vërteta është se këto dy shenja mësojnë shumë nga njëra-tjetra dhe krijojnë një lidhje të vërtetë dhe të fuqishme.

Ndërsa Dashi mendon përpara se të thotë diçka, Peshorja e kupton se nuk duhet ta ulin kokën përpara gjithçkaje, por duhet të kërkojnë të drejtat e tyre. Këto dy shenja rriten shumë së bashku, kjo është arsyeja pse ata nuk mund të heqin dorë nga kjo marrëdhënie.

Demi dhe Akrepi-Ky është ndoshta bashkimi më i fuqishëm i zodiakut. Këto dy shenja jetojnë në mënyra shumë të veçanta, por ata i mësojnë njëri-tjetrit dhe të gjithë neve që mund të duam dhe të investojmë në lumturinë dhe suksesin e atyre që janë krejtësisht të ndryshëm nga ne.

Me plot energji, të aftë të ëndërrojnë dhe të shohin një të ardhme më të mirë dhe të përkushtuar ndaj gjithçkaje që ata bëjnë, personat e shenjës së Demit kanë një personalitet të shkëlqyer. Nga ana tjetër, Akrepët janë të ashpër, të guximshëm dhe të patrembur, dhe bëjnë atë që duan. Pavarësisht se janë të kundërt, ata formojnë në dyshe të shkëlqyeshme.