Kryeministri Edi Rama ka ironizuar të djathtët fanatik në Krujë, ku thotë se edhe pse PD nuk u bëri asgjë madje i la pa ujë dhe mbuluar me plehra, ata vazhdojnë të thonë ende me mburrje, ‘jam i djathtë’.

“Kruja është aty sot shumë më e mirë se dje, se kam fiksim nga ata krutanë që thonë janë i djathtë, i djathtë, e thonë në një mënyrë sa nuk kuptohet nëse është i djathtë apo djathë. Ku ishin të djathtët kur ne pastronim plehrat që ju kishin mbuluar atje në të gjitha rrugët. Vazhdojnë luftojnë komunizmin që ka vdekur para 30 vitesh. Uji që për 100 vite meazallah se vinte, se të djathtët që i qeverisnin thoshin nuk e çonin dot se nuk e hidhnin dot përpjetë deri atje dhe u jepnin dy gishtat, po i la me dy gishta në gojë në vend të gotës së ujit”, tha Rama.