Edhe ambasadori i BE-së në vendin tonë, Luigi Soreca ka përshëndetur sekuestrimin e pasurisë së 3 ish-gjyqtarëve nga GJKKO.

Soreca thekson se ky është një lajm i mirë, dhe tregon se SPAK është duke ndjekur detyrat e tij për të luftuar korrupsionin.

‘Lajm i mirë sot që GJKKO ka pranuar kërkesën e SPAK për të sekuestruar pasuritë e 3 ish-gjyqtarëve të Kushtetueses dhe Gjykatës së Lartë të shkarkuar nga vettingu. Një hap tjetër, që tregon se SPAK është duke ndjekur detyrat e tij për të luftuar korrupsionin. # Reforma e Drejtësisë vazhdon.’- shkruan Soreca.