Kryeministri Edi Rama e ka nisur mëngjesin e sotëm me disa foto nga hapja e Aeroportit Ndërkombëtar “Zayed, Flatrat e Veriut”.

“Mirëmëngjes dhe me këto dy foto nga çasti i hapjes së Aeroportit Ndërkombëtar “Zayed – Flatrat e Veriut”, ju uroj një ditë të mbarë “, shkruan Rama.

Dje duke folur për inaugurimin e Aeroportit të ri në këtë qytet, Rama deklaroi se me hapjen e aeroportit është një ditë e veçantë për shqiptarinë. Këtu iu përgjigj të gjitha akuzave duke thënë se ai nuk është 3D ndërsa shtoi se ndjen kënaqësi tani që aeroport është bërë realitet.

MIRËMËNGJES????

dhe me këto dy foto nga çasti i hapjes së Aeroportit Ndërkombëtar “Zayed – Flatrat e Veriut”, ju uroj të gjithëve një ditë të mbarë?

Posted by Edi Rama on E diel, 18 April 2021