Kryeministri Rama ka publikuar në rrjetin social kurbën e vaksinimit të COVID-19, ku pasqyrohen të dhënat e 7 ditëve të fundit në rajon dhe Europë. Rama thotë se Shqipëria do e fitojë lu ftën me lidership, organizim, këmbëngulje e durim të madh.

“Me vaksinimin e pandalur që ka nisur Shqipëria këtë verë do të jetë një sezon turistik të lehtësuar ndjeshëm”, shkruan Rama.

Statusi i pliotë i Ramës: Ne do ta fitojmë këtë luftë me lidership, organizim, këmbëngulje e durim të madh dhe përmes vaksinimit të pandalur masiv, do të kemi një sezon turistik të lehtësuar ndjeshëm? *të dhënat e barometrit global për ritmin e vaksinimit 7 ditët e fundit

Ne do ta fitojmë këtë luftë me lidership, organizim, këmbëngulje e durim të madh dhe përmes vaksinimit të pandalur…

Posted by Edi Rama on E Diele, 4 April 2021