Sjellja e Ledjanës ka sjellë konfuzim të të gjithë publikut për marrëdhënien e saj me Mevlanit.

Ajo ka sqaruar duke thënë se deklarata “Të Dua” për Mevlanin ishte e momentit por dhe vazhdon akoma.

“Nuk kam pse të bëj takim romantik para kamerave, kanë ndodhur shumë gjëra, fakti pse unë mërzitem, ne vijmë në program por jetojmë edhe jashtë. Në fund të muajit unë kam kërkuar të dal të njihem jashtë me të dhe juve më keni thënë se është dinamika e programit dhe se pak më parë një cift kanë dalë. Nuk kam bërë ndonjëherë si e dashuruar”, tha Ledjana.

Ajo gjithashtu ka treguar se përse nuk ka pranuar që të zhvillojë një takim para kamerave me nënë e Mevlanit.

“Kam biseduar, e kam takuar, kam ngrënë drekë dhe nuk e quaja të arsyeshme para kamerave kur e kam bërë jashtë kamerave”, tha ajo.