Në kuadër të “Javës Evropiane”, ambasadori i BE, Luigi Soreca është ndalur sot për të shijuar bukuritë e Konispolit, i cili është edhe vendi i fundit që do të vizitojë gjatë këtij turi 21-ditor në Shqipëri. Ambasadori i BE, Luigi Soreca me fermerët në Konispol

Në kuadër të “Javës Evropiane”, ambasadori i BE, Luigi Soreca është ndalur sot për të shijuar bukuritë e Konispolit, i cili është edhe vendi i fundit që do të vizitojë gjatë këtij turi 21-ditor në Shqipëri.
Në Konispol ai ka zhvilluar një takim me 4 fermerë vendas, të cilët siç shkruan edhe ai në rrjetin e tij social Twitter, falë programit të “IPARD”të fondeve të Bashkimit Evropian, tani po përdorin katër traktorë të rinj për të rritur prodhimet e tyre.

Ambasadori i BE, zhvilloi turin 21-ditor nga Vermoshi në Konispol për të promovuar investimet e BE në vend dhe për të theksuar se Bashkimi Europian është në krah të shqiptarëve në çdo cep të Shqipërisë.