Kryeministri Rama e nis ditën me një urim për 5 Majin, ditën e “Dëshmorëve të Atdheut” duke publikuar foto të bustit për dëshmorët.

“Mirëmëngjes Shqipëri. Respekt përjetësisht”, shkruan kryeministri Rama, dhe ndan një foto të bustit për “Dëshmorët e Atdheut”.