Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” Tiranë, njoftoi se për ditën e shtunë, 26 qershor, janë konfirmuar 39 fluturime në destinacione të ndryshme.

Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” kërkon nga pasagjerët të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës. Ndërsa maskat janë të detyrueshme.

Sipas njoftimit lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit europianë dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhëtimit sipas vendeve pritëse.
Fluturimet e konfirmuara për nesër, e shtunë datë 26 qershor 2021 janë: