Kolegji Zgjedhor ka rrëzuar padinë e Partisë Demokratike dhe Lëvizjes Socialiste për Integrim për shpalljen e pavlefshme të zgjedhjeve në Qarkun e Fierit.

Pritet që në orët në vijim Kolegji të japë vendimin edhe për padinë për zgjedhjet në Qarkun e Elbasanit.

Kolegji Zgjedhor ka rrëzuar padinë e opozitës për shpalljen e pavlefshme të zgjedhjeve në Shkodër, Tiranë, Berat, Gjirokastër, Vlorë.