Banka e Shqipërisë ka prezantuar për herë të parë prerjen re të kartëmonedhës 10.000 lekëshe, si dhe prerjen e re të 1000 lekëshit.

10,000 lekëshi i ri dhe prerja e re e 1,000 lekëshit do të hidhen në treg në 1 korrik 2021.