Të gjithë njerëzit, pas çdo ndarjeje, përjetojnë ndjenja të pakëndshme, të tilla si dhimbje, zemërim, trishtim, nostalgji, etj. Sigurisht, jo të gjithë merren me situata me të njëjtin intensitet. Në varësi të rrethanave ose karakterit të secilit prej nesh, jeta jonë pas ndarjes mund të bëhet ose shumë produktive ose krejt e kundërta. Gjithmonë varet nga karakteri dhe gatishmëria e një personi nëse ai do ta kapërcejë shpejt marrëdhënien e tij të vjetër për të kaluar në një lidhje të re. Nostalgji për momente të këndshme dhe të lumtur jetonim me një person ne jemi më në fund duke e lënë është krejtësisht normale. Vetëm disa janë më të përgatitur dhe të tjerët më pak.

Disa dëshirojnë horizonte të reja dashurie, duke lënë mënjanë kujtimet që ndonjëherë shfaqen dhe u kujtojnë atyre momentet e lumtura që jetuan pranë ish-it të tyre .

Por ka edhe të tjerë që, jo vetëm e kanë të vështirë të kapërcejnë një ndarje, por janë mësuar të mbajnë traumat e së kaluarës dhe të zhyten në një situatë të trishtuar dhe shpesh pa krye, ku kujtimet dhe nostalgjia e momenteve të lumtura, sigurisë dhe sigurisë ata jetuan me ish-partnerin e tyre.

Lexoni më poshtë cilat janë shenjat që janë shumë të vështira për të kapërcyer atë që përjetuan me partnerët e tyre dhe për të kaluar në një marrëdhënie të re.

DEMI-Demi është një nga shenjat e Horoskopit që e ka të vështirë të kapërcejë ish-in e tyre. Ai mund të jetë plotësisht kokëfortë, por është gjithashtu një romantik i fshehtë që dashurohet thellë dhe intensivisht. Edhe pse Demi kënaqet me kohën me veten e tyre, ata gjithashtu e duan rutinën e përditshme dhe pasi të mësohen të jetojnë me një shok, është shumë e vështirë për ta të imagjinojnë veten të vetme pa shijuar me të këto momente të vogla, të përditshme.

Sigurisht, ajo që u mungon mund të mos jetë as ish-i i tyre, por stabiliteti dhe siguria e ofruar nga marrëdhënia. Kjo shenjë toke dëshiron të ndihet rehat, pa vështirësi dhe ka shumë të ngjarë të dëshirojë për një kohë të gjatë intimitetin , edhe nëse nuk ndjen më ndonjë tërheqje apo erotike apo emocionale për ish-bashkëshortin.

GAFORRJA-I mbani mend Rose dhe Jack në “Titanic”? Epo, nëse Rose ishte Gaforrja, ka shumë të ngjarë që ajo të mbante akoma dorën e Jack-ut, e lidhur pas tij për përjetësinë! E vërteta është se Gaforret nuk dinë si t’ju ​​lënë të shkoni. Pse të lëvizin jetën e tyre përpara, pasi ata mund të mbyllen në vetvete, të qajnë, të pendohen, të kujtojnë dhe të shikojnë fotot e vjetra me partnerin e tyre, të zhytur në kujtime nostalgjike?

Në përgjithësi, Gaforret tentojnë të “vizitojnë” të kaluarën pa pushim, në vend që të jetojnë në të tashmen ose të imagjinojnë të ardhmen e tyre. Prirja e tyre për të parë të kaluarën përmes syzeve rozë mbizotëron, edhe nëse kishte një arsye vërtet serioze që ata u ndanë. Padyshim, kjo shenjë uji mund të mbetet e lidhur për marrëdhëniet dhe ndjenjat për ish-in e tij/saj për një kohë shumë të gjatë .

VIRGJËRESHA-Virgjëreshat janë krijesa shumë të ndjeshme kështu që mund të habiteni kur i shihni në këtë listë. Por ashtu si shenja tjetër e tokës, Demi, Virgjëreshat lulëzojnë nga rutina dhe parashikueshmëria. Ato duan një lidhje që do të zgjasë dhe meqenëse janë mjaft të ndrojtur, të fillosh diçka të re nuk është një gjë e vogël.

Kjo shenjë nuk mund të ndihet mirë me askënd dhe kur është e lidhur me një person, zakonisht është një marrëdhënie domethënëse dhe kuptimplote. Përveç kësaj, Virgjëreshat kanë tendencë të investojnë shumë në marrëdhëniet e tyre, kështu që kur një marrëdhënie mbaron, ata jo vetëm që dëshirojnë që ish-i i tyre të kthehet, por gjithashtu dëshiron të shohë që “investimi” i tyre të shlyhet.

PESHORJA-Ashtu si Demi, Peshorja është romantike e pashërueshme , pasi ato drejtohen nga planeti i dashurisë, Afërdita. Ata janë të njohur për pavendosmërinë e tyre, por edhe për padurimin dhe dëshirën e tyre për të shijuar aspektet e këndshme të jetës. Kjo shenjë nuk ka të ngjarë të bëjë hapin e parë në një ndarje, ndërkohë që ka shumë të ngjarë të mbajë zi pas përfundimit të lidhjes së tij.

Pavarësisht se sa i egër mund të ketë qenë ish-partneri i tyre ndaj tyre, Peshorja janë njerëz me mirëkuptim të pabesueshëm që mund të falin dhe harrojnë pothuajse gjithçka. Sigurisht, ajo që ata nuk mund të bëjnë dhe e kanë shumë të vështirë ta harrojnë është se sa e donin dhe ndoshta akoma e duan partnerin e tyre. Ata që i përkasin kësaj shenje janë idealistë dhe do ta mbajnë flakën e dashurisë së tyre të ndezur për ish-in e tyre, derisa sigurisht që interesi i tyre të tërhiqet … nga dikush tjetër.