Xheloze dhe posesive; Ka raste kur këto shenja zodiakale kthehen në një makth për partnerin…

Dashi-Mund të jetë xheloz edhe pse mendon që partneri argëtohet më tepër dhe gjërat përkeqësohen nëse partneri i vet argëtohet edhe me të tjerë. Duan të jenë numri një dhe janë më xhelozët në një marrëdhënie.

Demi-Demat janë posesivë dhe e shohin partnerin e tyre si pronë. Ata investojnë shumë kohë dhe përpjekje në një marrëdhënie dhe mendojnë se partneri duhet të jetë vetëm i tyre.

Luani-Egoistët më të mëdhenj, Luanët nuk duan kurrë të jenë jashtë vëmendjes. Ata mund të bëhen xhelozë edhe për mikun tuaj më të mirë, nëse i kushtoni shumë vëmendje.

Akrepi-Të lindurit në shenjën e Akrepit kanë vështirësitë më të mëdha për të kontrolluar shpërthimet e xhelozisë. Ata janë shumë posesivë dhe nuk u plëqen kur partneri i tyre është nën shoqërinë e një personi tjetër kur ata nuk janë të pranishëm.

Peshqit-Peshqit janë vazhdimisht xhelozë kur janë në një lidhje. Ata e kanë shumë të madhe frikën e largimit, kështu që shpesh imagjinojnë gjëra që nuk ndodhin. Nëse u ndodh diçka e dyshimtë, janë gati të spinuojnë pranverin për të zbuluar se për çfarë bëhet fjalë