Janar Njerëzit që kanë lindur në Janar kanë tendencë të ndjekin një karrierë në mjekësi ose të bëhen atletë. Mund të jenë krijues dhe të famshëm. Shëndeti i tyre ka tendencë të jetë më i mirë se mesatarja, ndihen të mbrojtur nga shumë çështje shëndetësore por jo ndaj atyre kardiovaskulare. Skizofrenia dhe çrregullimi bipolar janë të zakonshme midis të lindurve në janar, edhe pse ata janë më pak të prirur të kenë një temperament nervoz.

Shkurt Të lindurit në Shkurt priren të jenë më të lumtur në jetën dhe karrierën e tyre. Shkurti është gjithashtu muaji i krijimtarisë dhe mund të ndjekin një rrugë si artist dhe madje të bëhen një person i famshëm. Kur bëhet fjalë për shëndetin, janë shumë të mbrojtur nga sëmundjet e përgjithshme. Plus, mund të keni njëfarë mbrojtje kundër sëmundjeve neurologjike, si dhe atyre të frymëmarrjes dhe riprodhimit.

Mars Shumica e njerëzve që kanë lindur në pranverë mund të jenë të ekspozuar ndaj hipertimisë, që do të thotë se ata janë gjithmonë me humor të mirë dhe pozitiv. Kur bëhet fjalë për shëndetin, të lindurit në Mars mund të kenë nevojë të mbajnë një sy në sistemin e tyre kardiovaskular.

Prill Sa i përket karrierës, njerëzit e lindur në Prill mund të kenë mundësinë të zgjedhin mundësi të ndryshme. Janë të mbrojtur ndaj problemeve të përgjithshme shëndetësore, por duhet të kenë kujdes tek ato kardiovaskulare. Kanë një shans më të ulët për të patur ADHD.

Maj Nëse keni lindur në maj, mund ta konsideroni veten si më me fat. Këta persona kanë lindur për të qenë optimist. Nga pikëpamja e karrierës, zgjedhjet e tyre janë të hapura. Nuk janë të prirur për ndonjë sëmundje me rrezik të lartë dhe kanë mbrojtje të lartë të përgjithshme ndaj tyre. Sipas studimeve, edhe pse janë optimistë, ata gjithashtu janë të prirur për depresion.

Qershor Personat që kanë lindur në Qershor janë më të prirur ndaj ndryshimeve të humorit. Është e zakonshme për ta që të kenë arritje të mëdha akademike. Nga ana shëndetësore, mund të kenë rreziqe të lehta të frymëmarrjes dhe kardiovaskulare. Mund të kenë një mbrojtje kundër sëmundjeve riprodhuese.

Korrik Sipas një studimi, nëse keni lindur në korrik mund të keni aftësinë të rregulloni vetë jetën tuaj emocionale dhe të kontrolloni agresivitetin. Kur bëhet fjalë për talentet, shumica e të lindurve në korrik kanë një anë artistike.

Gusht Kur bëhet fjalë për shëndetin, ndryshimet e humorit që vijnë nga të qenit tepër pozitivë nuk do t’ju rrezikojnë nga sëmundjet bipolare. Nëse jeni një grua, mund të hyni në pubertet më vonë, që do të thotë gjithashtu një jetë më e shëndetshme në moshën e rritur.

Shtator Njerëzit e lindur në vjeshtë kanë përgjithësisht nivele të ulëta depresioni. Nëse keni lindur në Shtator, mund të keni sukses në sporte të ndryshme. Përsa i përket shëndetit, personat e lindur në shtator mund të kenë një rrezik më të lartë për astmë por kanë një mbrojtje ndaj sëmundjeve kardiovaskulare.

Tetor Ashtu si njerëzit e lindur në shtator, të lindurit në tetor janë përgjithësisht të shkëlqyeshëm në sport. Mund të kenë shans më të rritur për zhvillimin e sëmundjeve por një rrezik më të ulët për ato kardiovaskularet.

Nëntor Njerëzit e lindur në vjeshtë, përfshirë muajin nëntor, kanë tendencë të jenë tepër të përqendruar. Ata gjithashtu priren të jenë pesimistë. Krahasuar me të tjerët, kanë një rrezik më të lartë për sëmundjet e përgjithshme, veçanërisht të frymëmarrjes, por mund të kenë mbrojtjen më të madhe ndaj sëmundjeve kardiovaskulare.

Dhjetor Nëse keni lindur në dhjetor, mund të jeni një nga njerëzit më të rrallë në botë, veçanërisht nëse ditëlindja juaj është në 24 ose 25 të muajit. Por kur bëhet fjalë për gjendjen shpirtërore, nuk irritoheni lehtë dhe jeni shumë më të qëndrueshëm në krahasim me njerëzit që kanë lindur në verë. Keni një tendencë për një shëndet të mirë të përgjithshëm. /living.al