Njerëzit kanë tendencë të rikuperohen nga zhgënjimet e dashurisë, por disa shenja janë më shumë për çështje dashurie të pazgjidhura. Shikoni listën e të burgosurve të dashurisë zodiakale!

Demi-Demi zakonisht është shenja dominuese në marrëdhënie. Sidoqoftë, rastet e varësisë së kësaj shenje janë reale, nëse bëhet fjalë vetëm për të mira materiale. Kjo turbullsi e përparësive mund të krijojë një vakum në mendimet dhe vendimet që vijnë nga partneri. Në këtë kuptim, Demi mund të bëhet shumë i varur nga shenjat e tjera. Kur është i dashuruar, ai mund të përkulet edhe pa e kuptuar.

Virgjëresha-Virgjëresha është kokëfortë, kritike dhe ka një vendosmëri unike. Pavarësisht se gjithmonë thonë ato që ata mendojnë dhe provojnë të jenë të pavarur, kur janë të dashuruar, njerëzit që kanë lindur nën shenjën e Virgjëreshës priren të vendosin duke menduar se çfarë është më e mira për partnerin e tyre, edhe nëse kjo do të thotë të shkosh kundër qëllimeve dhe planeve. Virgjëresha nuk mund ta lërë të pafuqishëm personin që do, ajo gjithmonë dëshiron ta shohë atë mirë. Një lloj i tillë përkushtimi mund t’ju vendosë në një rrugë të ndërlikuar.

Peshorja-Ata janë njerëz të përkushtuar për mirëqenien e partnerit të tyre. Peshoret priren të vlerësojnë nevojat e të tjerëve para të vetave. Në disa raste, kjo krijon vështirësi në rifillimin e jetës dhe shkakton momente të varësisë së pastër. Edhe pse e pavarur, kjo shenjë tenton të shmanget nga debatet dhe të përkulet para tjetrit, gjë e cila mund të gjenerojë një varësi të caktuar që nuk është karakteristikë e Peshores.

Peshqit-Peshqit nuk luajnë kur bëhet fjalë për dashurinë. Njerëzit e kësaj shenje i marrin seriozisht synimet e tyre dhe priren të jenë më të thellët në zodiak. Ata nuk e pëlqejnë dikë që luan me ndjenjat e tyre. Kur janë çift, ata mund të bëhen ultra të varur, veçanërisht në fushën emocionale. Peshqit dashurohen thellësisht, edhe pse për një kohë të shkurtër, kështu që përputheni vetëm nëse jeni gati për një udhëtim intensiv dashurie.