Ngjarjet e rënda të ndodhura ditët e fundit kanë sjellë që të përshpejtohet puna dhe të kemi një fazë të re të ristrukturimit të radhëve të policisë.

Kryeministri Edi Rama gjatë një deklarate ditën e sotme në Vlorë, ku u takua me strukturat e PS-në këtë qark tha se ka thirrur ministrin e Brendshëm Bledi Çuçi dhe strukturat e policisë për të linçuar sa më shpejt një fazë të re të ristrukturimit.

Ai u shpreh se pas akëture ndodhidhe do të përshpejtohet dhe të mos pritet fundi i verës.

“Nuk dua të humbas shumë kohë, kam thirrur ministrin e brendshëm dhe disa prej drejtuesve të lartë të policisë për të linçuar sa më shpejt një fazë të re të ristrukturimit që është përgatitur, por për arsye të kuptueshme të përshpejtohet për disa javë dhe të mos presim fundin e verës”, tha Rama.