Ministria e Shëndetësisë në Kosovë ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit janë infektuar 92 persona me COVID-19. MSH njofton se gjatë 24 orëve të fundit, nuk është shënuar asnjë rast i v de kjes.

Sot janë shëruar 16 qytetarë dhe numri i përgjithshëm i të shëruarve është 105.657. Sipas Ministrisë së Shëndetësisë, në total numri i rasteve aktive është 442. Ndërkaq, në 24 orët e fundit janë dhënë 15.221 doza të vaksinës kundër COVID-19.