Mjeku i njohur, Ilir Alimehmeti, shkruan në “Facebook” se ka lajme të mira lidhur me imunitetin kundër varianteve të SARS-CoV-2, referuar studimit të fundit nga epidemiologët e OBSH.

Lidhur me këtë, mjeku thekson se kush e ka kaluar koronavirusin ose është vaksinuar me Pfizer dhe Moderna, ka krijuar imunitet ndaj varianteve të Covid-19, pavarësisht se në trupin e tyre nuk ka antitrupa mbrojtës.

Postimi i mjekut: