Virgjëresha Virgjëresha është një shenjë që nuk e ka problem ta thotë mendimin e saj , por sikur të kishte pak më shumë takt, mirë do ishte. Janë pak arrogantë dhe mënyra sesi shprehen mund t’ju bëjë të ndiheni keq.

Peshorja karakterizohet nga sharmi, por e përdor këtë të fundit për të manipuluar ! Janë telashendjellës por në fund ia arrijnë të dalin pa u “lagur”.

Binjakët Binjakët luajnë lojë të dyfishtë dhe kjo është arsyeja që pse futeni gjithmonë në telashe me këtë shenjë !

Shigjetari Kjo shenjë futet në telashe sepse është një shenjë provokuese që nuk e kupton sesa ndikim mund të kenë veprat e tij tek të tjerët. Është shenjë e papërgjegjshme.

Ujori Ndonëse ujori është një shenjë e paqtë, “shejtanlliku” i tyre lidhet me pavarsinë dhe moskokëçarjen e tyre.